vineri, 13 martie 2015

Întâmpinare model tROfi

     ROMÂNIA
TRIBUNALUL PRAHOVA
Str. Văleni nr. 44, Ploiești
SECȚIA 1 CIVILĂ
DOSARUL NR. 15463/281/2014
Termen la data de 10 Martie 2015, ora 09:00


Domnule Președinte,

              Subsemnatul TROFIMOV IFIM, domiciliat în Târgoviște,(................), județul Dâmbovița, în calitate de intimat-debitor, în cauza de față, formulez prezenta

Întâmpinare

la cererea de chemare în judecată formulată de către reclamantul COMPANIA NAȚIONALĂ DE AUTOSTRĂZI ȘI DRUMURI NAȚIONALE DIN ROMANIA SA, DIRECȚIA REGIONALĂ DE DRUMURI ȘI PODURI BUCUREȘTI, prin APEL împotriva Încheierii din data de 04.06.2014, pronunțată de Judecătoria PLOIEȘTI în dosarul nr. 15463/281/2014 și solicit să respingeți acțiunea în totalitate.
ÎN FAPT:
Apelantul COMPANIA NAȚIONALĂ DE AUTOSTRĂZI ȘI DRUMURI NAȚIONALE DIN ROMANIA SA prin DIRECȚIA REGIONALĂ DE DRUMURI ȘI PODURI BUCUREȘTI, solicită modificarea încheierii apelate și încuviințarea executării silite a PVCC seria R11 nr. 0122165/07.06.2011.
Pe parcursul a nu mai puțin de cinci pagini sunt invederate considerente cu extrase din diverse documente, dar se ascunde/omite faptul că acesta face parte dintr-o serie de trei PVCC emise la aceeași dată, 07.06.2011, pentru o contravenție săvârșită continuu, într-un interval de câteva ore, două dintre cele trei PVCC fiind deja executate silit.
Se pune accent pe respectarea unei proceduri de comunicare a procesului verbal și a înștiințării de plată, însă lucrul cel mai important, care constă în aducerea la cunoștința debitorului a PVCC pare a nu avea nicio importanță.
Se subliniază faptul că „debitorul nici nu a formulat plângere împotriva procesului-verbal de contravenție”. Cum să fac plângere împotriva a trei procese verbale pe care nu le-am primit și de a căror existență nici nu am avut cunoștință?
Iar ca umilirea mea să fie deplină, am fost executat silit de două ori și se solicită să fiu executat și a treia oară pentru o faptă pe care nu am comis-o!  
Cu toată responsabilitatea, afirm următoarele:
.........................................................................................................................

             Având în vedere cele prezentate, consider că sunt îndreptățit să solicit respingerea acțiunii în totalitate.
În primul rând, datorită faptului că nu mi-a fost adusă la cunoștință existența celor trei procese verbale de contravenție. Procedura de comunicare a unui titlu executoriu „prin afișare la domiciliul contravenientului” iată că nu a funcționat în cazul meu. La domiciliu nu am afișier. Iar a lăsa documente importante la îndemâna copiilor, vecinilor sau chiar și în cutia poștală care nu prezintă siguranță, este o gravă eroare, aș numi acest lucru chiar lipsă de responsabilitate din partea celor care fac asta.
Deoarece nu am intrat în posesia acelor procese verbale, nu am avut posibilitatea nici să depun plângere împotriva PVCC și nici să aleg varianta cu plata jumătății din cuantumul amenzilor. Mai mult, nu am luat la cunoștință nici despre ÎNȘTIINȚAREA DE PLATĂ a tarifului de despăgubire în valoare de 28.00 Euro, parte integrantă din PVCC.
În al doilea rând, prin cele două taxe de 28 de Euro pe care le-am plătit deja, CNADR a fost despăgubită îndoit. Este nevoie să mai plătesc încă o taxă de 28 de Euro, a treia, pentru o faptă care nici măcar nu a fost săvârșită de mine?
În al treilea rând, consider că a fost săvârșit un abuz prin apelarea la executare silită, fără informarea celui în cauză. Înștiințările privind declanșarea urmăririi silite, cele privind măsura popririi, somațiile privind achitarea sumelor precum și plata unui onorariu executorului judecătoresc echivalent cu 8 taxe de rovinietă pe un an, le-am perceput ca pe o pedeapsă și umilință.
Consider ca întemeiată și binevenită măsura luată săptămâna trecută de către Judecătorii Curții Supreme care au admis un recurs în interesul legii, stabilind că procesele-verbale întocmite de CNADR pentru lipsa rovinietei sunt nule în lipsa semnăturii olografe a agentului constatator.
Dar până când această hotărărâre va fi publicată în Monitorul Oficial și va deveni literă de lege, eu am încredere în dreapta dumneavoastră judecată.

Anexe:
...................................................................................................................

Trofimov Ifim                                                                     27.02.2015

Domnului Președinte al Tribunalului PRAHOVA

5 comentarii:

  1. Buna seara.
    Prin respectiva intampinare ati dat o lectie celor care nu trebuia sa faca astfel de abuzuri. Cati oare sunt cei care au fost pusi sa plateasca pentru ca nu au stiut sa se apere. Citind cele de mai sus, ajung la concluzia ca parca sunteti un profesionist in acest domeniu.Eu zic bucuria reusitei sa fie maxima cand primiti raspunsusul, pentru ca cu legea in brate uneori.......
    Ati putea fi un bun mediator, care ca si profesia de expert contabil s-au avocet o puteti practica pana la adanci batranete, cu conditia inregistrarii in Asociatia cu PROFILUL DE MEDIERE. Acestea sunt un fel de avocati ai poporului, meserie rentabila pentru vremurile acestea. Va doresc multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos pentru apreciere și încurajare. Iar sfatul privind medierea, s-ar putea să-l pun în practică. Abia acum îmi dau seama că nu am comandat, pentru că nu am prins niciun război, nici măcar o bătălie sau o luptă adevărată. Tot ceea ce am făcut a fost să obțin și să mențin un echilibru, un fel de armistițiu sau o împăcare. Cred că acesta este și rostul medierii, dar am spus-o direct, chiar fără să mă gândesc prea mult.

      Ștergere
  2. Buna ziua ... Sunt si eu in acest "club exclusivist" daca se poate o parere cum suna la mine ... mi-am permis sa folosesc modelul dvs.
    O adresa de mail pentru a va trimite formularea se poate?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce minunată și simplă casetă de vrajă care mi-a readus bucuria și fericirea în viața mea !!! Vă dau această mărturie pentru că sunt atât de fericită, vreau să-i mulțumesc dr. ODION pentru marele lucru pe care l-a făcut în viața mea, El a adus fericirea înapoi în viața mea, nu am crezut niciodată în roți de vrăji până când viața mea nu s-a destrămat atunci când iubitul meu de 4 ani de zile am decis să-i spunem renunțare aproape când am vrut să ne căsătorim. Am fost atât de afectiv emoțional, în măsura în care nu am mai putut face nimic rezonabil, după 2 luni de durere înainte ca un vechi prieten de-al meu să mă prezinte la o vraja online numită Dr. ODION, asta a fost după ce am fost înșelat de diverse roți false de vrăji. Mi-a fost prezentat dr. ODION un adevărat vrăjitor Caster. În mai puțin de 24 de ore am văzut minuni, iubitul meu a revenit la mine și viața mea a revenit exact ca un puzzle finalizat, iar după 1 lună mai târziu ne-am căsătorit și a fost ca un vis pentru mine, deoarece am crezut că am pierdut-o pentru totdeauna. Vă mulțumesc dr. ODION pentru că m-ați ajutat, dar mai ales, onestitatea și rezultatele rapide și precise. EMAIL HIM FOR HELP: (drodion60@yandex.com) sau prin numărul său de WhatsApp +2349060503921 aici sunt CÂTRELE Dr Drion PUȚIN CURAȚI .. GONORRHEA, HIV / SIDA, LOW SPERM COUNTRY, MALOPAUSE PROBLEM, PROBLEMA SCURTĂ Stroke.contactează-l astăzi și rezolvă-ți problema ..

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt atât de încântat, deoarece căsătoria mea ruptă a fost restabilită, iar soțul meu s-a întors după ce ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul nostru am fost într-o ceartă sau alta până când în cele din urmă m-a părăsit și s-a mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiesc inima, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram cu adevărat îndrăgostit de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc întotdeauna să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugerează că Dr.Wealthy poate ajuta să revină la ex. rapid. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o apoi a făcut o (Vrajă de dragoste) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa că așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Apoi, din acea zi, Căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât a fost înainte, totul datorită doctorului Rich. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet, încât dr. Vrăjitor, real și puternic, care mă voi ruga mereu să trăiesc mult pentru a-și ajuta copiii în vremea necazurilor, dacă ești aici și ai nevoie de Ex înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum acest puternic turnător de vrăji. Iată contactul său: Trimiteți-l prin e-mail la: Cont: wealthylovespell@gmail.com, vizitați site-ul web http://wealthyspellhome.over-blog.com puteți să-l sunați sau să-l adăugați pe Whats-app: +2348105150446, MULTUMESC Dr.Wealthy

    RăspundețiȘtergere

Oricine poate comenta.
Reamintesc totuşi ce a spus Socrate: Vorbeşte ca să te cunosc.