miercuri, 4 septembrie 2013

Imaginea României în lume sau cum "apreciază" străinii ospitalitatea românească...

Mesaj şocant pentru româniO companie scoţiană care organizează excursii de vânătoare în România a stârnit un val de critici şi acuzaţii pe reţelele de socializare în ultimele zile, după ce a postat o fotografie extrem de dură.
Un vânător a pozat lângă un urs brun pe care tocmai îl împuşcase, specie aflată în declin în ţara noastră şi pe cale de dispariţie în Europa, relatează ziarulring.ro.
Indignată de imaginea publicată pe Facebook, o utilizatoare pe nume Anca T. a decis să ia măsuri, trimiţându-i un email lui George Richmond Elliott de la Hunting and Sporting Scotland Ltd, compania organizatoare a excursiilor."Vă rog, nu ne ucideţi urşii. Trebuie să faceţi asta neapărat? Asta este singura modalitate prin care vă puteţi bucura de viaţă?", a scris ea.


Răspunsul primit a fost unul însă revoltător:
 "Da, vom ucide toţi urşii voştri, toate păsările voastre din Delta Dunării, toţi cocoşii de munte, toţi mistreţii şi toţi cerbii", a scris britanicul. 
"Sunteţi o ţară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupţi şi asta meritaţi", a adăugat George Richmond Elliott.


Potrivit sursei citate, Hunting and Sporting Scotland Ltd solicită un onorariu de 4.500 de euro pentru o excursie de vânătoare în România.


Un comentariu:

  1. Lastima que por dinero existan empresas como esta, la verdad que quien a sido capaz de pensar de esta manera es porque su cabeza no da para mas lastima ,ahora bien si RUMANIA la ves asi es por tu maldito dinero y porque te falta el mallor de los sentidos que es el sentido común, por mucho menos podrias disfrutar de las maravillas que te ofrece este maravilloso pais

    RăspundețiȘtergere

Oricine poate comenta.
Reamintesc totuşi ce a spus Socrate: Vorbeşte ca să te cunosc.