duminică, 10 septembrie 2017

GÂNDURI DESPRE DEMITEREA MINISTRULUI APĂRĂRII NAȚIONALE

- În atentia tuturor rezervistilor si a jurnalistului greu de manipulat Tudor Barbu – 
Destructurarea Romaniei a inceput. Cu 2 luni in urma, S.C.M.D. anunta ca, la conclavul secret al KOMINTERN-istilor, desfasurat la Timisoara in primele zile ale lunii iulie si prezidat de principalul manipulator (comunist din tata in fiu) al Departamentului de Stat american, in privinta realitatilor romanesti, s-a decis strategia destructurarii PSD si ALDE si desfiintarii tuturor sindicatelor si ONG-urilor independente de Soros, in vederea promovarii unui fals Guvern de Uniune Nationala care sa patroneze destructurarea Romaniei. In acest scop s-a declansat, inca de atunci, ofensiva impotriva singurelor structuri romanesti in masura sa opuna o rezistenta eficienta si organizata: Biserica Nationala (prin Diversiunea Pomohaci, care se rostogoleste), structurile militare (prin Art. 40 din proiectul Legii salarizarii unitare, scaderea in bataie de joc a coeficientilor de salarizare la militari si razboiul de imagine si psihologic, declansat impotriva rezervistilor) si, mai nou, Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania, prin puciul impotriva presedintelui legitim.
In ceea ce ne priveste pe noi, rezervistii, la solicitarea S.C.M.D., conducerea PSD a intervenit atunci impunand renuntarea la Art. 40 din Legea salarizarii. A fost ultima actiune independenta a lui Liviu Dragnea. Doboratoarea Guvernului Grindeanu a intervenit si, de atunci, impotriva intregii conduceri a partidului, Liviu Dragnea o sustine. Rememorati recentele imagini cu un Dragnea insingurat, comentand poticnit si speriat demisia ministrului Apararii, sub ochiul vigilent al Vasileascai. A nu se intelege ca LOV ar fi noua Dalila care i-ar fi taiat Samson-ului autohton nu pletele, ca n-are, ci mustata. Ea este doar cureaua de transmisie intre adevaratii decidenti din Romania, care au speriat-o aratandu-i catusele, pentru a o putea folosi eficient si castigatorii alegerilor. Slaba speranta ca Dragnea sa-si regaseasca in final curajul si sa faca ce-a facut Samson!
Acestea sunt imprejurarile in care a fost numit ministru al Apararii Nationale, spaima SRI-ului, senatorul Adrian TUTUIANU.
De ce trebuia demis ministrul Apararii?
Pentru ca, abia numit, a facut ceea ce nu a facut nici un ministru. A vrut sa afle adevarul despre mafia penala basista care inca trage sforile in M.Ap.N. si a chemat si dintre activi si dintre rezervisti persoanele in masura sa i-l spuna. A aflat despre bataia de joc la adresa militarilor si politistilor prin pozitionarea lor in Legea salarizarii unice, despre pericolul pentru tara a Art. 11 din aceasta lege, despre suprematia mafiei financiar-juridice strans, legata de fortele politice antinationale prin Departamentul de Relatii cu Parlamentul, despre falsurile comise in 2011 cu ocazia OUG 1, despre boicotarea sistematica a Proiectului, apoi a Legii pensiilor militare de stat, de catre vinovati, despre situatia reala a militarilor angajati din Armata, SRI si Interne si multe altele. A aflat si a promis masuri, inclusiv avizul pentru Guvern pe raportul comun al comisiilor parlamentare intrunite pe OUG 57/2015, pentru ca Art. 40 care a distrus Legea 223/2015 sa poata fi respins prin vot in Camera Deputatilor. Am fost de fata! A incercat ruperea legaturilor juristilor militari cu politicul, prin restructurarea departamentului mentionat si infiintarea unei Directii juridice separate. A deschis in sedintele de Guvern, problema discriminarii salariale a militarilor si s-a impotrivit Ordonantei 59/2017, ca anticonstitutionala si anti-NATO. Avea tot dreptul sa o faca pentru ca, de la 1 ianuarie 2016, ministrul Muncii nu mai are nici o competenta in ceea ce priveste salariile si pensiile militarilor si politistilor, singurul in masura sa initieze ordonante si sa propuna masuri in acest sens fiind coordonatorul sistemului, ministrul Apararii. Tudose i-a inchis gura la fiecare sedinta si el si Dragnea fiind manipulati de numita LOV. Ar fi interesant de stiut daca, in particular, Olguta ii numeste si pe ei ca pe Grindeanu. Consecintele se vad! S-a produs cea mai mare hemoragie din sistemul militar, timp de doua luni, mii de cadre din Armata, Interne si Servicii, fiind stimulate sa treaca in rezerva, astfel ca flancul sudic al NATO sa ramana cu chilotii in vine, taman in ziua in care Armata Rosie desfasoara cele mai mari manevre din istorie.
Pentru ca Adrian Tutuianu si-a luat rolul in serios, simtindu-se sprijinit atat de protestele rezervistilor cat si ale activilor, trebuia demis inainte ca Marele Licurici, care, in urma actiunilor S.C.M.D., a inceput déjà sa puna intrebari, sa-i consolideze pozitia in urma preconizatei vizite la Washington. Este greu chiar si pentru un american sa nu sesizeze ca destructurarea Armatei, Politiei si Serviciilor romane, seamana al dracului de tare cu ce a facut Stalin in Rusia, dupa proclamarea Victoriei Definitive a Socialismului, in perioada 1936-1939. Cu alte cuvinte, in Romania atator sperante de castiguri financiare si suprematie militara pentru Donald Trump, cineva se pregateste sa intre ca in branza, asa cum au intrat nemtii in Rusia lui Stalin.
O diversiune stalinista de doi bani – inexistentul Komunicat!
Diversiunea prin care a fost inlaturat Adrian Tutuianu a fost incropita, in pripa, pentru a nu se rata oportunitatea – ministrul Apararii era descoperit, intreg staff-ul Serviciului de informatii al Armatei fiind plecat in strainatate pentru a pregati istorica vizita a ministrului Apararii.
Un jurnalist a primit, nu se stie de unde, un comunicat prin care se anunta ca Armata nu are bani pentru a plati salariile pe luna septembrie. Vazand pleasca, omul i-a dat drumul la Antena 3. Numai ca s-a constatat ca, de respectivul comunicat, nici ministrul nici altii indreptatiti nu stiau nimic, si nici pe site-urile Ministerului Apararii nu aparea. Nimeni nu l-a vazut, nimeni nu l-a citit, fiind exclusiv opera mafiei penale kaki dar …si-a facut efectul. Degeaba a declarat Adrian Tutuianu ca nu stie de nici un comunicat, ca nu sunt probleme financiare, ca sunt bani pentru achizitii, salarii si pensii, ca mecanismul de manipulare media a intrat in actiune si, cu sula-n coaste bagata de Olguta, Dragnea si Tudose i-au decis demisia de onoare. Concomitent a inceput ofensiva impotriva staff-ului Serviciului de Informatii al Armatei care inca sta cu degetul in gura, siderat de amploarea tradarii, in fata calului de bronz a lui Washington.
Poate si bunul Dumnezeu sa declare ca Armata nu duce lipsa de bani, ca fatucile televiziunilor care “stiu totul” rotunjesc gurita si dau drumul la prostii tintite de genul: Armata este in criza de bani din cauza pensiilor speciale, care s-au inmultit in ultimele doua luni. Asadar, ofensiva se muta, profesionist, impotriva victimelor, adica a rezervistilor din Armata, Interne, Servicii.
Si pentru ca nu se gaseste nici un purtator de cuvant al structurilor militare active sa puna punctul pe “i”, imi asum acest rol ca istoric, transmitand celor care isi bat joc de noi, romanii, de peste 75 de ani, din tata in fiu, ce le-a transmis la scara avionului, Johnny Raducanu jigodiilor comuniste care il acuzau de colaborationism – “Hai sictir”!
Ce este de facut?
Ce este de facut, in conditiile in care este limpede ca, loviti in mod nemeritat si miseleste de cei ce vor distrugerea Romaniei, loviti tocmai de fostii nostri aliati, via Olguta Vasilescu, noi, rezervistii, vom fi calcati in picioare fara drept de apel? Pentru ca, declansat pentru a doua oara in Romania, experimentul distrugerii structurilor militare ca premisa a distrugerii statului, se preconizeaza a reusi, indiferent de mijloacele folosite. In conditiile in care avem, prin santaj si manipulare impotriva noastra, de data aceasta, intreaga reprezentare politica si intreaga media si sperante nu avem decat intr-o interventie constienta si ferma a partenerului strategic, nu ne ramane decat sa procedam conform Statutului de integrare si sa rezistam pentru a-i oblige pe aliati sa intervina.
S.C.M.D. va transmite, asadar, stimati camarazi, sa adoptati o atitudine de maxima prudenta, sa respingeti toate provocarile la actiuni, aparent spontane, toate indemnurile isterice, pentru ca asta se doreste si sa ne pregatim pentru o rezistenta si legala si profesionista. Comitetul Director al S.C.M.D. se va intruni peste cateva zile, va analiza toate datele stiute si mai putin stiute, spuse si nespuse si va adopta un program de actiune cu sorti de izbanda. Acesta va fi comunicat tuturor aliatilor nostri, militari si civili (care asteapta, saracii, degeaba, mariri de pensii si salarii), pentru ca miza este de data aceasta, nu interesul nostru personal, de grup socio-economic, profesional sau categorie de varsta, ci insasi existanta Romaniei ca Tara!
Honor et patria! Vae victis!
Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

9 comentarii:

  1. Cezar, credeai ca are ceva in capul ala zburlit?

    RăspundețiȘtergere
  2. Umor a la Dogaru:
    "Comitetul Director al S.C.M.D. se va intruni peste cateva zile, va analiza toate datele stiute si mai putin stiute, spuse si nespuse si va adopta un program de actiune cu sorti de izbanda."

    Date nestiute? E tare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Taticule Dogaru,
    Afirmi, citez "prostii tintite de genul: Armata este in criza de bani din cauza pensiilor speciale, care s-au inmultit in ultimele doua luni"

    Dar de ce crezi ca a fost nevoie de acea amanare de plata? Asa, de moft? Nu cumva s-a terminat punga de cheltuieli prevazute cu personalul activ sau in rezerva pe semestrul intai? Iar asta de ce? Nu s-a prevazut marirea de 15% a soldelor militare si a salariilor civililor? NU. Nu s-a prevazut pensionarea unui asa mare numar de militari cu grade si functii mari(in intervalul ian-sep 2017)... Functiile acestora au fost evident ocupate de alte persoane din sistem si, pana la 1 august 2017, s-au facut angajari.
    Am rationat corect?

    RăspundețiȘtergere
  4. Citez: "miza este de data aceasta, nu interesul nostru personal, de grup socio-economic, profesional sau categorie de varsta, ci insasi existanta Romaniei ca Tara"

    Minti domnule Dogaru, miza este complicata problema a pensiilor militare!
    Nici dumneata nu crezi ca miza este "existenta Romaniei ca tara". Ce naiba, esti istoric... Sau nu esti?

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă acest text ar fi fost sarcastic ar fi fost aproape bun. Îmi aminteşte de ceva unul dintre argumente... Aha, agenturili străine atacă partidul iubit.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am onoarea!
    La capul descoperit salută şi americanii, inclusiv când intră într-un birou.
    La capul "gol",... asta-i altă discuţie.
    Vivat ROMÂNIA!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce minunată și simplă casetă de vrajă care mi-a readus bucuria și fericirea în viața mea !!! Vă dau această mărturie pentru că sunt atât de fericită, vreau să-i mulțumesc dr. ODION pentru marele lucru pe care l-a făcut în viața mea, El a adus fericirea înapoi în viața mea, nu am crezut niciodată în roți de vrăji până când viața mea nu s-a destrămat atunci când iubitul meu de 4 ani de zile am decis să-i spunem renunțare aproape când am vrut să ne căsătorim. Am fost atât de afectiv emoțional, în măsura în care nu am mai putut face nimic rezonabil, după 2 luni de durere înainte ca un vechi prieten de-al meu să mă prezinte la o vraja online numită Dr. ODION, asta a fost după ce am fost înșelat de diverse roți false de vrăji. Mi-a fost prezentat dr. ODION un adevărat vrăjitor Caster. În mai puțin de 24 de ore am văzut minuni, iubitul meu a revenit la mine și viața mea a revenit exact ca un puzzle finalizat, iar după 1 lună mai târziu ne-am căsătorit și a fost ca un vis pentru mine, deoarece am crezut că am pierdut-o pentru totdeauna. Vă mulțumesc dr. ODION pentru că m-ați ajutat, dar mai ales, onestitatea și rezultatele rapide și precise. EMAIL HIM FOR HELP: (drodion60@yandex.com) sau prin numărul său de WhatsApp +2349060503921 aici sunt CÂTRELE Dr Drion PUȚIN CURAȚI .. GONORRHEA, HIV / SIDA, LOW SPERM COUNTRY, MALOPAUSE PROBLEM, PROBLEMA SCURTĂ Stroke.contactează-l astăzi și rezolvă-ți problema ..

    RăspundețiȘtergere
  8. Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com
    1) Vrăji de dragoste
    2) Vrăji de dragoste pierdută
    3) Vrăji de divorț
    4) Vrăji de căsătorie
    5) Vraja de legare.
    6) Vrăji de despărțire
    7) Alungați un Iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
    9) vrei să-ți mulțumești iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Oricine poate comenta.
Reamintesc totuşi ce a spus Socrate: Vorbeşte ca să te cunosc.